Simona prepričala što je doživjela u Međugorju: ”Bilo je ovo moje drugo ukazanje i sad je srce točno osjetilo kad je završilo”

Simona prepričala što je doživjela u Međugorju: ”Bilo je ovo moje drugo ukazanje i sad je srce točno osjetilo kad je završilo”

Simona Mijoković s obitelji je provela par dana u Međugorju, a na društvenim mrežama je prepričala što je sve tamo doživjela.

Simona Mijoković na svom Facebook profilu podijelila je niz fotografija iz Međugorja, a zatim u opširnijem opisu otkrila i što joj se važno dogodilo tamo. , piše showbuzz.hr

“Predivno Međugorje. Naše prvo (duže hodočašće) obiteljsko u Međugorje. Krenuli smo u četvrtak ujutro s Božjom milošću i providnosti iz Linza oko 10 sati ujutro. Prva postaja odmora bio je Zagreb. Nakon Zagreba ohrabrili smo se i direkt prema Međugorju krenuli. Bio je dugačak put (cca 1000 km), ali vjerujem da nas je Majka nosila i sve prepreke bile su uklonjene. U autu se slavilo Gospodina, pjevale pjesme Kraljici Mira sve dok nismo došli u Međugorje u 22 h , kad je Amalia Josipa ( 5 ) na sav glas povikala ugledajući brojne suvenirnice: ‘Ajme mama koliko Gospa ovdje živi’ gledajući u brojne kipove kraj ceste u suvenirnicama”, započela je pa opisala što su radili tamo:

“Inače od svih Amalia Josipa na jedan poseban način ljubi Majku Mariju i s njom ima poseban odnos od svoje 1 godine kad je bila u Međugorju na ukazanju s nama. Nakon što smo se smjestili u kući kod predivne tete Mirjane Stanislave Vasilj – Zuccarini koja je napisala predivnu knjigu ‘Gospin poziv iz Međugorja ‘ i koja je napravila predivnu kapelicu za nerođene svetog Šarbela. Svim srcem zahvali za nju i njeno predivno milosrđe prema nama”.

Zatim je prepričala i što su radili drugi dan.