Tončica Čeljuska objavila fotografiju iz Dalićevog restorana koji je posjetila u društvu kćeri

Tončica Čeljuska objavila fotografiju iz Dalićevog restorana koji je posjetila u društvu kćeri

HRT-ova voditeljica pozirala je u društvu svoje kćeri Tihane (25) i nepoznatog mladića, a u storyju je označila Dalića.

HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska (54) često je aktivna na društvenim mrežama gdje se javlja pratiteljima te pokazuje kao provodi svoje slobodno vrijeme. Ovoga puta Tončica se javila iz jednom poznatog restorana. Radi se  o restoranu The Family izbornika Zlatka Dalića koji je nedavno otvoren u Varaždinu. HRT-ova voditeljica pozirala je u društvu svoje kćeri Tihane (25) i nepoznatog mladića, a u storyju je označila Dalića., prenosi večernji

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, izbornik hrvatske reprezentacije otvorio je restoran početkom rujna, a na otvorenju su se pojavili Luka Modrić i Mateo Kovačić. U restoranu su izvješeni uokvireni potpisani dresovi hrvatskih nogometnih reprezentativaca, kao i medalje s dvaju svjetskih prvenstava i završnice Lige nacija te maleni oltar s kipom Djevice Marije. 

Dodajmo da se Tončica tijekom ljeta javljala s mora, a nakon toga je pokazivala i s kim se druži. Teško je ne primijetiti da Čeljuska odlično izgleda, a to je kako kaže rezultat truda i odricanja. Naime, kako je otkrila, prestala je konzumirati ugljikohidrate, a trenira tri puta tjedno.  

– Smršavila sam nakon što sam shvatila da imam problem s ugljikohidratima i da mi postaju balast. Otišla sam endokrinologu, provjerili smo hormone i otkrili određene oscilacije. Bilo mi je jasno da doslovno moram paziti na svaki zalogaj i brojiti kalorije jer inače neće biti dobro. Počela sam jesti više proteina, puno manje ugljikohidrata. Sretna sam što više nemam onaj osjećaj gladi, imam više energije, a obroci su mi manji. Usto, tri puta tjedno treniram i kad se sve zbroji, u razdoblju od dvije godine lakša sam 14 kilograma. Zahvaljujući funkcionalnom treningu vlastitom težinom, koji ima i puno kardio vježbi, očuvala sam mišićnu masu. Za to je važan kontinuitet vježbanja od barem tri puta tjedno. Ipak, kada govorimo o mršavljenju, najvažnija je hrana jer nema tog treninga koji će anulirati, primjerice, nekoliko čokoladnih kolača. Danas je znanje dostupno, samo treba imati volju i stav o važnosti zdravlja – izjavila je nedavno u jednom intervjuu.