‘PRASICE JEDNA, UVIJEK SI MI IŠLA NA ŽIVCE’: Severinu iznenadila poruka koja joj je stigla od gledateljice ‘Superstara’

‘PRASICE JEDNA, UVIJEK SI MI IŠLA NA ŽIVCE’: Severinu iznenadila poruka koja joj je stigla od gledateljice ‘Superstara’

Severina Vučković podijelila je na svom Instagram profilu komentar jedne obožavateljice Superstar showa, u kojemu je pjevačica ujedno i članica žirija. Ono što bi mnoge uvrijedilo, Severinu je očito nasmijalo do suza.

Prasice jedna, uvijek si mi išla na živce, ali ne znam zašto. Otkad pratim Superstar, baš sam te zavoljela, ali ne zbog tvojih pjesama ni glasa jer mi se to ne sviđa već zbog tvoje osobnosti. Tako si divna, nježna, plaha, mila, pa si mi sad i lijepa‘, samo je dio komentara koji je obožavateljica showa uputila Severini. Severina Vučković IZVOR: INSTAGRAM

Osim što je jasno dala doznanja da ju je ovaj komentar nasmijao, Severiina se obožavateljici  čak i zahvalila na poruci. Upravo zato, cijeli komentar podijelila je s više od milijun pratitelja na Instagramu. 

Podsjetimo, prošlog su tjedna Severina i Nika Turković zbog izjave trenera i masera Kristiana Josipa Periša napustile studio Superstara.

Kad je Periš stigao pred žiri, situacija je obećavala, a onda je otkrio da piše modernu verziju Biblije te objasnio svoje viđenje postanka svijeta i odnosa žena i muškaraca. Severina je imala samo jedno pitanje: ‘Da li ti podržavaš ove klečavce na Trgu? Zalažu se da je muškarac glava obitelji i da žena nema nikakvo pravo glasa‘. Uslijedio je odgovor i objašnjenje, a Severina i Nika Turković zbog svega su napustile studio., piše strory.hr