VIDEO Gvardiol zamolio youtubera za fotografiju, on nije znao tko je: Fanovi mi kažu da si Gvardoliv?

VIDEO Gvardiol zamolio youtubera za fotografiju, on nije znao tko je: Fanovi mi kažu da si Gvardoliv?

Na YouTubeu ima 21.3 milijuna pretplatnika, a po društvenim se mrežama šire njegovi videi u kojima pogrešno izgovara imena nogometaša i država te streama kako igra Fifu, a u svoju je ‘ulogu’ ušao i s Joškom

Gdje god da se Joško Gvardiol (21) pojavi, gotovo je sigurno da bi ga netko prepoznao i upitao za fotografiju. No, to se nije dogodilo prije ceremonije dodjele Zlatne lopte gdje je upravo Joško upitao youtubera IShowSpeeda (18) upitao bi li se mogao fotografirati s njegovim prijateljem, a Amerikanac je to prihvatio.

Na YouTubeu ima 21.3 milijuna pretplatnika, a po društvenim se mrežama šire njegovi videi u kojima pogrešno izgovara imena nogometaša i zemalja te streama kako igra Fifu. Vjerujemo da je sve ovo napravio ciljano, ali i dobro izrežirao.

Nakon što je Gvardiol otišao, pozvao ga je natrag jer su mu fanovi na prijenosu uživo pisali kako ga je fotografirao branič Manchester Cityja, piše 24sata.

– Ej, vrati se! Ti, da, ti! – upirao je prstom prema Gvardiolu koji se vratio pa mu je Speed nastavio postavljati pitanja:

– Ti si Gvardolijan? Gvardoliv? Fanovi mi kažu da si Gvardoliv – ispitivao je Speed, a Joško mu je ‘spustio’:

– Nešto nije u redu, nije istina – nasmijao se hrvatski reprezentativac i otišao, a Speed zaključio:

– U chatu me trollaju, to nije Gvardoliv. Znam tko je Gvardoliv, igra za Barcelonu.

Njegov ‘lik’ pokazao se i pri susretu s ponajboljim tenisačem ikad Novakom Đokovićeg kojem je rekao ‘da mu je poznat’, a Novak je odgovorio:

– Ja sam novi igrač Milana.

Bilo kako bilo, valja i čestitati mladom Amerikancu koji je stvorio čudesne brojke praktički ni iz čega te sebi i svojoj obitelji osigurao financijska sredstva za cijeli život sa, vjerojatno, dobrom satirom i glumom.