Zbog majice koju je obukla svi komentiraju isto: ‘Bolje da je gola izašla, nego u ovome…’

Zbog majice koju je obukla svi komentiraju isto: ‘Bolje da je gola izašla, nego u ovome…’

Model za odjeću oduševljeno pozira na fotografiji dok obožavatelji poručuju da je mogla biti i gola. Mnogi su morali dva puta provjeriti njezinu odjevnu kombinaciju kako bi se uvjerili da ona ne hoda gradom u toplesu.

Ponekad oči ‘varaju’, a lukave iluzije ne pomažu. Možda je zato manekenka mamila tuđe poglede bezobraznim outfitom.

Brineta se uvukla u neobičan top, a njegov dizajn ostavio je mnoge šokiranima. Uzak je i seksi, ali postoji samo jedna ‘kvaka’ – morate biti spremni izgledati kao da ste u toplesu zahvaljujući dizajnu. Slike ove odjevne kombinacije nedavno su objavljene na društvenim stranicama brenda za odjeću, a zbog činjenice da je slika grudi prikazana na majici, odjevni predmet potaknuo je mnoge da pogledaju dva puta.

Majica je natjerala sve da preispitaju stil djevojke koja pozira na nekoliko fotografija na mostu dok pokazuje svoje tijelo u kratkoj suknji. S ravnom kosom te suptilnom šminkom, smiješila se pred kamerom., prenose 24sata

FOTO: INSTAGRAM

Komentirali su da je odjenula ‘najbolju’ odjeću za obiteljsko okupljanje.

– Kao žena, to je veliko ‘ne’ od mene – poručuju.

– Koja je svrha košulje? – pitali su.

– Zapravo mi se sviđa ova majica. Stvarno nije tako loša. Ekvivalent je dami u bikiniju, ali s više detalja – komentiraju.

– Ovo mi je zapravo smiješno – nasmijali su se manekenki.

– Najbolja majica ikad – pišu.

Bilo je i onih kojima se svidio njezin outfit i smatraju da je prilično odvažan. Neki su čak postali malo kritični pa su joj rekli da je trebala samo hodati gola.

Biste li vi nosili ovako nešto?