Je li MOST pred političkim raskolom, gdje su nestali Raspudići ?

Je li MOST pred političkim raskolom, gdje su nestali Raspudići ?

Ovih dana javnost se s pravom pita gdje su nestali iz javnog prostora najaktivniji zastupnici MOST-a Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić. Kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih MOST-u došlo je do sukoba i nesuglasica na toj relaciji .

Hrvatska se nalazi pred super izbornom godinom i politički apetiti unutar političkih stranaka, itekako rastu. Bračni par Raspudić ni do sad nije skrivao svoje političke ambicije pa se u javnosti govorilo o Mariji Selak Raspudić, kao kandidatkinji za mjesto premijerke i Nine Raspudića, kao predsjedničklog kandidata.

Naši izvori tvrde da to nije jedina ambicija Raspudića, nego da traže i osobno sastavljanje izbornih lista u prvoj i drugoj izbornoj jedinici, što bi za MOST značilo da su Raspudići preuzeli vođenje MOST-a iako su, kao samo formalni članovi MOST-a bježali od tog članstva kao “vrag od tamjana”

Naš izvor, također tvrdi da je problem i u listi za Europski parlament i u nosteljima te liste za koju je ambiciju pokazao i Marin Miletić, koji već dulje vrijeme solira kreirajući neke vlastite politike miljama udaljenih od politika koje zagovara Nikola Grmoja.

Ukoiko se pokaže da su ove informacije točne, MOST bi se našao u ozbiljnim problemima i to bi bio ozbiljni politički potres na desnici od kojeg bi neočekivano profitirali HDZ i Domovinski pokret…