„Ritam mladih II“ – proslava Međunarodnog dana mladih

„Ritam mladih II“ – proslava Međunarodnog dana mladih

Udruga Studio B je u suradnji s Općinom Vrbje već drugu godinu zaredom povodom Međunarodnog dana mladih održala manifestaciju pod nazivom „Ritam mladih II“. Ova je manifestacija provedena u sklopu projekta „RU:TOPIA – zajednica po mjeri mladih II“, koji podržava Središnji državni ured za demografiju i mlade, te uz pokroviteljstvo Općine Vrbje, a održana je u subotu, 19. kolovoza.

Ovogodišnji izvođači, mladi davorački rokeri Jutene vreće, kantautor s dugogodišnjom karijerom Mladen Burnać i svima dobro poznati Dražen Turina Šajeta držali su publiku na nogama gotovo 5 sati, te stvorili atmosferu za pamćenje, a važno je napomenuti kako je ulaz bio besplatan za sve posjetitelje!

Večer je započela fantastičnim nastupom mladog domaćeg benda “Jutene vreće”, stvarajući živahnu i zabavnu atmosferu koja je zagrijala prisutne za nevjerojatan glazbeni doživljaj. Njihova dinamična izvedba na početku događaja zaista je uspjela podići publiku i postaviti ton za ostatak večeri.

Nakon predgrupe, pozornicu je preuzeo Mladen Burnać, koji nas je oduševio ponešto drugačijom izvedbom svima poznatih domaćih hitova, kao i interpretacijom svojih kantautorskih uspješnica! Svojom je izvedbom unio dozu nostalgije i iskrenosti, uspješno prenoseći duboke emocije i priče pjesama na jedinstven način. Njegov osobni pristup glazbi, zajedno s karizmatičnom pojavom, stvorio je snažnu povezanost s publikom koja je istinski cijenila njegovu strast prema umjetnosti.

Zvijezda večeri svakako je bio dobro poznati Šajeta, koji je u gotovo dvosatnom nastupu hitovima kao što su „Party za ekipu“, „Leteća Barbara“, „Evergrin“, „Moji koraki“ i „Lungo mare“, da nabrojimo samo neke od njih, podigao atmosferu do usijanja i na noge podigao cijelu publiku koja je uglas pjevala njegove hitove!

Nadalje, vodeći se premisom „ništa o mladima bez mladih“, ovom smo aktivnošću obuhvatili ukupno 16 mladih sudionica i sudionika koji su bili dio organizacijskog tima, te kroz sudjelovanje u pripremi, promociji i organizaciji koncerta stekli značajne vještine rješavanja izazova, timskog rada i učinkovite komunikacije, te razvili_e suradnju i izgradnju trajnih prijateljstava, a s druge strane dobili priliku sudjelovati u stvaranju kulturno-zabavnog sadržaja u svojoj zajednici.

Također, želimo istaknuti angažman 15 volontera i volonterki koji je bio ključan za uspješnu organizaciju koncerta. Njihova predanost, entuzijazam i vrijedan rad omogućili su da cijeli događaj protekne besprijekorno, a njihova raznolika znanja i vještine doprinijele su različitim aspektima organizacije, uključujući logistiku, promociju, tehničku podršku i brigu o posjetiteljima.

Ovim putem želimo se zahvaliti našim izvođačima koji su dali sve od sebe da stvore jedan neponovljiv događaj, svim posjetiteljima na odazivu; sudionicima_icama akitvnosti na aktivnom uključivanju, te Općini Vrbje na velikodušnoj potpori u svakom smislu i načelniku., priopćeno je iz Studija B