I treća večer Novogradiškog glazbenog ljeta nije umorila Novogradiščane i njihove goste…

I treća večer Novogradiškog glazbenog ljeta nije umorila Novogradiščane i njihove goste…

Sinoć je održana treća po redu veče Novogradiškog glazbenog ljeta. Kao i prve dvije i ova je pokazala da se Novogradiščani i njihovi gosti nisu umorili od prve dvije večeri.

Treća večer tradicionalno počinje programom “Djeca pjevaju hitove ” gdje su naši najmlađi pokazali što znaju.

Nakon toga pozornicu su zauzeli Matej Predojević Petrić zajedno s polaznicima Masterclassa koji su zapjevali dobro znane domaće i strane hitove te pokazali svoj talent.

Kao jedna od tri glavne zvijezde večeri na pozornicu je stala Danijela Martinović koja je sa svojim hitovima ali i energijom, koju prenosi na publiku, dobro zagrijala publiku

Nakon Danijele, mikrofon je preuzeo Hari Mata Hari,Dobra atmosfera se nastavila, pjesma, ples. “Lejla”, “Prsten i zlatni lanac”, “Strah me da te volim”, samo su neki od hitova s kojima je Hari raspjevao i rasplesao publiku.

Kao glavna zvjezda večeri nastupio je Dražen Zečić koji po rekcijama publike nije ni trebao pjevati, dovoljno je bilo dići ruke, a da publika pjeva sve njegove hitove. Koliko je publika bila oduševljena nastupom Dražena Zećića govori i to da ga je publika čak tri puta vraćala na BIS