VIDEO Pokazala kako je izgledala prije i nakon gubitka 83 kilograma, ali mnogi joj ne vjeruju: ‘To nisi ti!’

VIDEO Pokazala kako je izgledala prije i nakon gubitka 83 kilograma, ali mnogi joj ne vjeruju: ‘To nisi ti!’

Njezina najveća težina bila je 137 kilograma, a trenutno ima 54

Dramatična preobrazba jedne žene zbog gubitka težine šokirala je, a opet nadahnula korisnike na TikToku. Viralni video podijelila je Whitney Pepper (@western_whitney), 32-godišnja mama koja je licencirana kozmetičarka sa sjedištem u Lafayetteu, Louisiani. Video je dobio 1,3 milijuna pregleda otkad je objavljen 17. travnja, piše Newsweek.

Ispričala je da je izgubila ukupno 83 kilograma: “Moja najveća težina bila je 137 kilograma, a trenutno imam 54”, rekla je.

Whitney je također pokazala i slike prije i nakon što je izgubila kilograme, nakon čega ju gotovo nitko ne može prepoznati. Neki su otišli toliko daleko da su je optužili da je lažljivica i da to nije ona na slikama.

No. Whitney je u svojim videima često objavljivala videe i fotografije svog izgleda tijekom transformacije. “Pitam se što bi se dogodilo kad bih svoje zdravlje shvatila ozbiljno?”, pisalo je u jednom od videa.

Gotovo neprepoznatljive fotografije od ranije izmjenjuju se s onima kako sada izgleda, dok se šepuri novom figurom u malom bikiniju. “Nema šanse. Tako sam ponosna na tebe”, glasio je jedan komentar. “To je sjajno! Nevjerojatno… takva inspiracija”, pisalo je u drugom komentaru. “Izgledaš kao druga osoba, ljepotice”, stizale su joj pohvale, prenosi Vecernji.

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni, jer su neki tvrdili da je lažljivica. S namjerom da dokaže da je ona na slikama, Whitney je snimila još nekoliko objava i pokazala iste tetovaže kao na prethodnim snimkama. “Ludo kako ljudi ne vjeruju u te stvari jer zašto bi uopće željela lagati o tome”, podržali su ju drugi korisnici. “Zanemari trolove, ljepotice, imala si nevjerojatno putovanje i nitko ti to ne može oduzeti”, poručila joj je druga osoba. “Apsolutno nevjerojatna djevojka, neka hejteri pričaju što hoće. To je samo ljubomora”, dodala je treća osoba.

Drugi su željeli saznati kako je Whitney izgubila preko 80 kilograma. Ona im otkriva da je vodila računa o količini ugljikohidrata, a potom otišla na operaciju. Također ide u teretanu pet dana u tjednu i ostaje, kako kaže, ‘100% dosljedna’. “Broji samo ugljikohidrate! Nikada kalorije”, dodala je i otkrila da joj je trebalo godinu i četiri mjeseca da smršavi.