Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

Victoria De Angelis iz benda Maneskin snimljen je na plaži na Ibizi gdje je s prijateljicama priredila show za sve prisutne.

Basistica popularnog talijanskog benda ManeskinVictoria De Angelis, uživa u zassluženom odmoru na Ibizi, gdje nikako nije mogla izbjeći paparazze.

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI U GALERIJI

Na odmoru su joj se pridružile i prijateljice s kojima je na plaži priredila pravi show za sve okupljene. Osim što su se sve skinule u toples, Victoria je s jednom od njih u moru izmjenjivala strastvene poljupce.

Nije poznato tko je djevojka s kojom se ljubila no iz fotografja koje možete vidjeti u galeriji, čini se da je s njom ipak veže nešto više od prijateljstva.

Victoriji golotinja inače nije strana i na Instagramu ima hrpu svojih razgolićenih fotografija, a često i nastupa polugola.

FOTO: INSTAGRAM

S djevojkama se na Ibizi zabavljao još jedan član Maneskina, gitarist Thomas Raggi, dok zvijezda benda, pjevač Damiano David, ovaj put nije bio prisutan.

Podsjetimo, grupa Maneskin je 2021. godine osvojila Eurosong s pjesmom “Zitti E Buoni”, a od tada njihova popularnost ne prestaje rasti.