Ljeto joj odlično stoji: Vlatka Pokos istaknula obline u izazovnom kupaćem kostimu

Ljeto joj odlično stoji: Vlatka Pokos istaknula obline u izazovnom kupaćem kostimu

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos posljednje tjedne provodi u Dalmaciji, a osim druženja s dragim prijateljima poput pjevača Luke Nižetića i modne kreatorice Monike Sablić, vremena pronalazi i za uživanje u prekrasnoj prirodi.

Na Instagramu je, naime, objavila seriju fotografija u bijelom kupaćem kostimu. Vesela Vlatka spremno pozira, pritom pokušavajući vlastitim mobitelom uhvatiti savršeni ‘selfie’.

Osim ljetnih fotografija, Vlatka u posljednje vrijeme pratitelje na Instagramu podsjeća na svoje najveće hitove, ali i neke manje poznate pjesme. Nakon što je najavila povratak pjevanju, na streaming platformama pojavile su se njezine remasterirane stare pjesme, što daje naslutiti da će se u narednom vremenu ozbiljnije posvetiti poslu koji ju je i proslavio prije više od trideset godina, piše zagreb.info.

Podsjetimo, Vlatka se prošle godine vratila iz Kanade u Hrvatsku, kratko je sudjelovala u ‘Plesu sa zvijezdama’, a neko je vrijeme pisala i kolumnu u jednom poznatom časopisu. Ipak, neki veći poslovni potez njezini fanovi i dalje čekaju, a osim pjevanja, najavila je i pokretanje bloga.

Do nekog ozbiljnijeg literarnog formata, Vlatka svoja mišljenja redovito izražava na Instagram profilu, na kojem bez ustručavanja piše o primitivizmu, politici i drugim društvenim fenomenima.