Zvijezda Big Brothera skoro je umrla tijekom operacije grudi, a danas je atraktivna majka petero djece

Zvijezda Big Brothera skoro je umrla tijekom operacije grudi, a danas je atraktivna majka petero djece

Trenutno se obitelj odmara u Dubaiju, a paparazzi su je uhvatili kako se sunča na ležaljci njihova hotela u ljubičastom Fendi X Skims bikiniju koji joj je pokazao vitku figuru

Danielle Lloyd (39) engleska je manekenka i televizijska ličnost, bivša Miss Engleske i Miss Velike Britanije, koja se 2007. godine pridružila celebrity Big Brotheru. Godinu dana prije, 2006. godine pozirala je gola u Playboyu. Nedavno je otkrila da je na vrhuncu svoje karijere upala u depresiju i razmišljala o tome da si oduzme život. U razgovoru s Nigelom Farageom na GB Newsu rekla je da joj je takav život bio previše stresan. Već je ranije govorila o svojoj borbi, zloupotrebi supstanci i tjeskobi.

– Bila sam jako depresivna. Razmišljala sam o tome da si oduzmem život jer sam osjećala stres zbog toga što sam u središtu pozornosti. Tijekom operacije grudi skoro sam umrla i bilo je jednostavno užasno – priznala je Danielle.

FOTO: INSTAGRAM

No, uspjela je promijeniti svoj život i danas je majka petero djece, 5-godišnjeg sina Ronnieja i jednogodišnje kćeri Autumn Rose koje je dobila u braku sa Michaelom O‘Neillom te sinova iz prvog braka 12-godišnjeg Archieja, 10-godišnjeg Harryja i 9-godišnjeg Georgea.

Trenutno se obitelj odmara u Dubaiju, a paparazzi su je uhvatili kako se sunča na ležaljci njihova hotela u ljubičastom Fendi X Skims bikiniju koji joj je pokazao vitku figuru. 

Manekenka je stigla u bijelim kratkim hlačicama i širokoj majici kratkih rukava s gumbima, a kombinaciju je upotpunila crveno-bijelom Goyard torbom za plažu, minimalističkim nakitom i crnim sunčanim naočalama. 

Dan ranije s pratiteljima je podijelila i fotografiju s večere  u Verde Beach Clubu za koju je odjenula ružičastu bluzu, a sa sobom je imala i ružičastu Hermesovu torbicu i viseće Chanel naušnice. 

– Stvaranje uspomena sa svojom obitelji je sve što želim raditi – napisala je uz tu fotografiju. , prenosi večernji