Nitko nije znao da je kći legendarnog glumca ovakva ljepotica, a ona se sad sama potrudila da ju svijet upozna

Nitko nije znao da je kći legendarnog glumca ovakva ljepotica, a ona se sad sama potrudila da ju svijet upozna

Kći poznatog Jamesa Bonda Daniela Craiga prava je ljepotica, a do prije nekog vremena nitko nije ni znao kako Ella Loudon izgleda.

Kći poznatog Jamesa Bonda Daniela Craiga objavila je golišave fotografije na društvenim mrežama na kojima se pohvalila vitkom figurom, a pratitelji na njih nisu ostali ravnodušni.

Ella Loudon u kratkom je vremenu postala željena tema svjetskih medija, a do prije nekoliko mjeseci nitko nije ni znao kako ona izgleda.

31-godišnja plavuša podijelila je da uživa na odmoru s prijateljima, a na svojim društvenim mrežama podijelila je nekoliko kadrova s prekrasnih plaža gdje se trenutno zabavljaju.

FOTO: INSTAGRAM

Iako ju je dosad skrivao od javnosti, Ella se u posljednje vrijeme češće sa slavnim tatom pojavljuje na crvenim tepisima, a njenom ljepotom svi su odmah ostali očarani.

Inače, Ella je rođena u braku Daniela i Fione Loudon koji je trajao samo dvije godine od 1992. do 1994. godine. Baš poput majke i oca, Ella je također krenula glumačkim stopama, ali umjesto filma Ella je odabrala kazalište, pa na kazališnim daskama glumi i danas u brojnim predstavama.

Plavokosa ljepotica doista sliči svojem poznatom ocu, ali vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti, pa su je paparazzi dosad uspjeli uhvatiti samo u prisustvu oca u nekoliko navrata.

Craig osim Elle ima još jednu kćer, koju je dobio u drugom braku s glumicom Rachel Weisz 2018. godine., piše showbuzz.hr