NISAM SPAVALA CIJELU NOĆ, SHVATILA SAM DA JE GOTOVO’ VLATKA POKOS OTVORENO: ‘GADILA SAM SE SAMOJ SEBI’

NISAM SPAVALA CIJELU NOĆ, SHVATILA SAM DA JE GOTOVO’ VLATKA POKOS OTVORENO: ‘GADILA SAM SE SAMOJ SEBI’

Iako i danas plijeni pažnju svojim izgledom, u fokusu javnosti ponovno su se našle fotografije Vlatke Pokos nastale 2008. godine. Naime, u to vrijeme pažnju je plijenila izazovnim odjevnim kombinacijama, nošenju odjeće bez grudnjaka, a i danas se ne libi pozirati u sličnim odjevnim kombinacijama iz kojih pršti seksipil.

Ipak, osim što se komentira njen izgled, neki su se prisjetili i kako je to bila godina kada se Pokos pokušala pomiriti s bivšim suprugom Josipom Radeljakom Dikanom, podsjeća Scena.

O tim trenucima Pokos se raspisala i u svojoj knjizi ‘Život u raju’, a iskustvo je opisala mučnim, navodeći kako je bila očajna i da je pristala naći se s Dikanom u rujnu 2008. godine na njegov poziv, samo kako bi bila bliže njegovoj kćeri Lani. Zbog svega je, pisala je, pristala s njim i na seks.

“U tijelu mi je stajao neki olovan osjećaj, obuzela me tjeskoba. Čovjek kojem sam bila žena, sad mi je bio potpuni stranac. I gore od toga, osjećala sam da mi je neprijatelj”, navodi Pokos.

“Mislim da je bio siguran da ćemo se pomiriti. Pokušavao je biti nježan, a ja sam osjećala užasnu odbojnost, fizičku odbojnost prema njemu. Proveli smo noć zajedno, pristala sam i na seks. Bilo je to strašno iskustvo, strašno i tako tužno. Osjećala sam prema njemu odbojnost, gađenje. Gadila sam se samoj sebi što sam pristala na to”, piše Pokos te nastavlja:

“Osjećala sam se gotovo silovanom, jedva sam to izdržala i nisam spavala cijelu noć. Shvatila sam da je gotovo, da Lanu moram zaboraviti, da ne bih više nikad u životu mogla biti s tim čovjekom.”

Podsjetimo, Vlatka i Dikan su se vjenčali u siječnju 2006. godine, no brak se raspao nakon nepunih godinu i pol, a mučan razvod pratili su i njihovih javni istupi i svađe.