Danijela Dvornik javila se iz tropskog raja, pa se požalila da joj nije bilo lako: “Treba se malo patit…”

Danijela Dvornik javila se iz tropskog raja, pa se požalila da joj nije bilo lako: “Treba se malo patit…”

Danijela Dvornik na društvenim mrežama javila se s Maldiva i pohvalila se kako tamo uživa.

Danijela Dvornik ne libi se pokazati kako to ona uživa, a sada se pohvalila da je otišla na putovanje. 

Prvo je objavila fotografiju iz aviona, pa je pozirala na aerodromu s koferima i ostatkom putnika pa poručila: “Stigli smo. Svih 27”, a potom je objavila TikTok video s plaže.

Ležala je na ručniku u šarenom kupaćem kostimu sa sunčanim naočalama i slamnatim šeširom na glavi pa ispričala kako je izgledao njezin put na Maldive.

“Dragi moji, evo me nakon 20 sati putovanja. Mijenjanja tri aviona i jednog broda. Konačno smo stigli na naš otočić, odnosno na jedan od onih na kojem se nalazi naš resort. I evo sad sam se okupala maloprije, stvarno mi je trebalo to. More je toplih trideset stupnjeva, tako da je to jednako kao vanka – ustvari jedna kada. Mislim da ću se ispod tuša morati malo osvježiti, ali trebalo mi je. Popila sam jedan jaki esspresso nakon ovog napornog putovanja – treba se malo patit za doć do ove ljepote”, objasnila je Dvornik. , piše showbuzz.hr

Na svojem profilu na Instagramu zatim je pokazala kako uživa u tropskom raju. 
“Ne znam što da vam napišem kad fotografije govore sve”, napisala je uz fotografije, a pratitelji su odmah primijetili da joj odmor godi. 
FOTO: INSTAGRAM