Knoll pokorila i ulice Beverly Hillsa: U tijesnom bodiju odradila vruće poze i mamila poglede

Knoll pokorila i ulice Beverly Hillsa: U tijesnom bodiju odradila vruće poze i mamila poglede

Ivana Knoll na svojim Instagram storijima objavila je videozapise u kojima je pozirala na autu izvodeći vruće poze.

Ivana Knoll ponovno je pokazala svoju fantastičnu liniju tijela i zanosnu stražnjicu u seksi odjevnoj kombinaciji, dok je pozirala na ulicama Beverly Hillsa. , piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

U videu je pokazala kako šeta ulicom u tigrasto-crnom bodiju na koji je kombinirala crne visoke štikle, a potom je izvodila atraktivne poze na crvenom automobilu.

Njezine prezgodne noge također su podizale puls pratiteljima, ali i prolaznicima pa je na jednom od storija pokazala kako je i oni snimaju svojim mobitelima te se u pozadini čuo njezin smijeh.

Ovo nije prvi put da Ivana u ovako eksplicitnoj kombinaciji šeće ulicama, naime, nedavno je tako pozirala i na Londonskim ulicama gdje su je čak ulovili i paparazzi.

Na svom Instagram profilu objavila je i niz fotografija na kojima pozira čitajući novine u crnim tangicama i prozirnom topu, a u opis je stavila emotikon plišanog medvjedića.

Podsjetimo, Knoll svoju veliku popularnost ponajviše duguje oskudnim navijačkim izdanjima u kojima je vjerno bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru i zbog kojih je postala prava svjetska senzacija.

FOTO: INSTAGRAM