KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI: Nasljednica Nede Ukraden izrasla je u pravu ljepoticu, njen izgled svi komentiraju

KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI: Nasljednica Nede Ukraden izrasla je u pravu ljepoticu, njen izgled svi komentiraju

Jelena Bibija Minović živi život daleko od očiju javnosti.

Da jabuka ne pada daleko od stabla najbolje dokazuje kći popularne pjevačica Nede Ukraden, samozatajna Jelena Bibija Minović. Iako godinama unazad živi mirnim životom, daleko od očiju javnosti, reflektora i kamera, marketing stručnjakinja i vlasnica kozmetičkog salona itekako je često tema brojnih razgovora.  

I ne, simpatičnu Jelenu ne prate nikakvi skandali ili tračevi već brojni Nedini obožavatelji često komentiraju njezinu ljepotu, koju je, kako kažu, naslijedila od svoje majke.

FOTO: INSTAGRAM

Samozatajna Jelena aktivna je i na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu najčešće objavljuje fotografije na kojima pozira sa suprugom i djecom, a sudeći po objavama, njezin profil prikazuje pravu obiteljsku idilu.

Inače, Jelena je ponosna vlasnica jednog poznatog salona za uljepšavanje u Beogradu, a sa suprugom Predragom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu. Glazbenica je crnokosu ljepoticu dobila u braku s pokojnim suprugom Milanom. 

‘Srećom, imamo toliko veliki stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka’, priznala je Jelena svojevremeno za Blic., penosi showbuzz.hr