Zvijezda “Kumova” u uskoj haljini istaknula zavidnu figuru, privatno je potpuna suprotnost svojem liku iz serije

Zvijezda “Kumova” u uskoj haljini istaknula zavidnu figuru, privatno je potpuna suprotnost svojem liku iz serije

Petra Kraljev plijenila je poglede na događaju u Zagrebu u elegantnom izdanju, u kakvom je nemamo priliku vidjeti u seriji “Kumovi”.

FOTO: INSTAGRAM

Glumica  Petra Kraljev , koja u hit-seriji Nove TV “Kumovi” glumi Milicu, zablistala je na događaju u Zagrebu koji je okupio brojna poznata lica.

Petra je za tu prigodu odabrala usku crnu haljinu u kojoj je otkrila ramena i istaknula svoju zavidno vitku figuru, a u tom elegantnom izdanju potpuna je suprotnost prpošnoj tajnici općinskog ureda u Zaglavama, kakvu je trenutačno gledamo na malim ekranima.

Glumica je ranije za dnevnik.hr portal otkrila tajnu svoje besprijekorne figure .

“Podignula sam se s kauča, i to zahvaljujući svojem bratu. Možda bih trebala u nastavku reći da sam od tog trenutka zavoljela vježbanje, ali svi koji me poznaju znali bi kako stvari zapravo stoje. Tijekom cijelog treninga pričam, prigovaram, pa žalim samu sebe, i samo čekam da trener kaže: ‘I zadnja vježba.’ Ali ne pokušavam pronalaziti izlike za neodlazak u teretanu jer zaista smatram da su benefiti vježbanja mnogostruki. Primijetite da sam već dobila i trenerski rječnik”, kazala je kroz smijeh.

FOTO: INSTAGRAM

Njezin ljubavni status trenutačno nije poznat, no zna se da je prošlo ljeto raskinula zaruke .

“Tu priču smo prekinuli i sad je vrijeme za nove avanture i nove priče”, komentirala je prekid za IN magazin, a tom je prilikom otkrila i koji je njezin tip muškarca.

“Za početak samo treba postojati, a inače jednostavan i humorističan i to je to, onda smo baš dobar par”, izjavila je.

Petru trenutačno gledamo i u seriji “Na granici”, koja se reprizira na Novoj TV, a u njoj je utjelovila lik Mirele.

FOTO: SCREENSHOT/NOVA TV