Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se fotografijom koja je sve očarala: “Prava žena, majka, kraljica!”

Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se fotografijom koja je sve očarala: “Prava žena, majka, kraljica!”

Nives Ivanišević očarala je obožavatelje izgledom na fotografiji koju je objavila na Instagramu.

Lijepa supruga našeg legendarnog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, na svojem profilu na Instagramu pohvalila se izdanjem za posao koje je oduševilo njezine obožavatelje.

FOTO: INSTAGRAM

“Nisam neki fan crvene, ali jesam ove pjesme”, napisala je radijska voditeljica uz fotografiju na kojoj nasmijana pozira u crvenoj haljini s izrezima na ramenima.

“Crvena ti odlično stoji”, “Prava si dama! I žena, majka, kraljica! Lijepa, pametna i s najljepšim osmjehom!”, “Predivna”, “Čista ljepota”, “Lijepa i prirodna”, neki su od brojnih komplimenata koje je dobila., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Nives često na društvenim mrežama dijeli i privatne obiteljske trenutke, koji također vesele njezine pratitelje, a posebno kada se radi o fotografijama i snimkama njezina i Goranova sina Olivera.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a sina su dobili godinu kasnije. Radijskoj voditeljici Oliver je jedino dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

FOTO: INSTAGRAM