Parni valjak objavljuje novu pjesmu. Otkriveno tko ju pjeva, ali i kada izlazi. Obožavatelji zadovoljni

Parni valjak objavljuje novu pjesmu. Otkriveno tko ju pjeva, ali i kada izlazi. Obožavatelji zadovoljni

Podsjetimo, o Drvenkarovom angažmanu u Parnom valjku govorilo se i prije, a navodno bi trebali nastupati pod nazivom ‘Parni valjak feat. Igor’. Riječ je o glazbenu koji je prepoznatljiv po ‘rašpi’ u glasu, a dolazi iz Podravskih Sesveta gdje je u srednjoj školi imao svoj prvi bend koji se zvao Otkazani let

Točno 14 mjeseci od smrti Akija Rahimovskog, Parni valjak objavio je na svojoj Facebook stranici veliku vijest.

“Moja glava, moja pravila” feat. Igor Drvenkar u četvrtak, 23.03. u 12:00. Premijera naše nove pjesme na radijskim postajama diljem regije i videospota na našem YouTube kanalu”, stoji u objavi.

Tako su otkrili da će po prvi put objaviti novu pjesmu s novim pjevačem. Prema samom nazivu, bit će ovo suradnja s pjevačem Igorom Drvenkarom, inače bivšem članu grupe Gea, a javnosti je postao poznat svojim nastupima u emisiji “A strana”.

Podsjetimo, o Drvenkarovom angažmanu u Parnom valjku govorilo se i prije, a navodno bi trebali nastupati pod nazivom “Parni valjak feat. Igor”. Riječ je o glazbenu koji je prepoznatljiv po “rašpi” u glasu, a dolazi iz Podravskih Sesveta gdje je u srednjoj školi imao svoj prvi bend koji se zvao Otkazani let.

Osvajao je Prve nagrade publike i Druge nagrade žirija na Festivalu pjevača u Miholjancu 2008. godine, a četiri godine kasnije na Pjesmama Podravine i Podravlja u Pitomači nagrađen je za najboljeg mladog kantautora dok je 2013. na Rock akademiji završio je tonsko snimanje i produkciju.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, publika je zadovoljna ovim odabirom., prenosi danas.hr