Najseksi teniska influencerica se ugledala na Hrvaticu: Poštujem Paige, ali htjela bih biti svoja…

Najseksi teniska influencerica se ugledala na Hrvaticu: Poštujem Paige, ali htjela bih biti svoja…

Rachel Stuhlmann (26) možda nije najbolja svjetska tenisačica, ali je jedna od najpraćenijih. Kratki pogled na profil na Instagramu i shvatit ćete zašto je ova Amerikanka prikupila 280.000 pratitelja., pišu 24sata

FOTO: INSTAGRAM

Za sebe kaže da je “najbolja teniska influencerica svijeta”. Ovih dana svjetski teniski vrh okupio se u Miamiju na jakom turniru za igračice i igrače, a tamo je i Rachel, rodom iz St. Louisa. Pojavila se i na službenom tulumu na Floridi i zasjala u poluprozirnoj crnoj haljini.

FOTO: INSTAGRAM

Stuhlmann ima i uzor u svijetu influencera, golfericu hrvatskih korijena Paige Spiranac (29) koju na Instagramu prati čak 3,7 milijuna ljudi, daleko više nego vjerojatno najvećeg golfera u povijesti, Tigera Woodsa.

FOTO: INSTAGRAM

– Tenis i golf su jako slični sportovi. Silno poštujem što je Paige napravila za taj sport! Imamo slične priče, a ja težim tome da nastavim gurati tenis naprijed, a da bez pardona budem što jesam – objasnila je Rachel.

FOTO: INSTAGRAM

S druge strane, Spiranac od sličnih influencerica iz drugih sportova očekuje da joj odaju priznanje. Bez nje, kaže, ne bi imali posla. Paige je ipak original. A za razliku od nje, Rachel ne želi otvarati profil s intimnim sadržajem.

– Nemam ništa protiv toga i ne osuđujem žene koje to imaju, ali to nije u mom poslu ni u dugoročnom planu karijere. Želim otvoriti svoju plaformu na kojoj ću, između ostalog, snimati teniske lekcije – objasnila je Stuhlmann.