Novi trend srpske mafije: Regrutiraju djevojke za ispomoć u likvidacijama

Novi trend srpske mafije: Regrutiraju djevojke za ispomoć u likvidacijama

Nakon smaknuća balkanskog bossa Ranka Radoševića zvanog Ranko Escobar, koje se dogodilo prije tjedan dana u beogradskom naselju Rušanj, srpska policija je na nogama. U četvrtak je objavljeno kako su zbog sumnje u umiješanosti u njegovo ubojstvo uhićene i dvije djevojke iz BiH – jedna je 17-godišnjakinja, druga ima 21 godinu, a pretpostavlja se da su radile po nalogu kavačkog klana.

Za sada su za Escobarovo ubojstvo osumnjičena trojica mladića. Prema navodima tamošnjih medija, mlade djevojke skupa s jednim od bjegunaca za kojim se traga, Markom P., namamile su Radoševića na sastanak. Umjesto njih, na dogovoreno mjesto stigli su izvršitelji zločina, zbog kojeg su uhićeni Stefan Z. (28) i Luka V. (26) .

“Starija djevojka i Marko, koji su u ljubavnoj vezi, pretvarali su da su kupci automobila, s obzirom na to da je žrtva prodavala auto. Bili su dan ranije na Escobarovu placu polovnih vozila kao zainteresirani kupci, navodno su dogovorili kupovinu jednog vozila. Sutradan su u dogovoreno vrijeme za kupoprodaju, na pumpu umjesto njih dvoje, došli egzekutori”, prenosi izjavu jednog od svjedoka Kurir.