Paparazzi uhvatili sestru razmaženog nogometaša, popravila je sve na sebi kada ih je uočila, ali jedno ipak ne može sakriti!

Paparazzi uhvatili sestru razmaženog nogometaša, popravila je sve na sebi kada ih je uočila, ali jedno ipak ne može sakriti!

Rafaella Santos pokazala je obline na plaži u Brazilu gdje je provela opuštajuće popodne u društvu prijatelja.

Sestra popularnog nogometaša Neymara, 26-godišnja Rafaella Santos snimljena je kako uživa na jednoj od plaža Rio de Janeira u društvu prijatelja, a na kojoj su je zamijetili svi kupači, ali i paparazzi koji su se tamo našli. (POGLEDAJ FOTKE)

Rafaella je inače velika bratova podrška i strastvena obožavateljica, a koliko se zna uživjeti u navijanje, svjedoči i podatak da je jednom slaveći njegov pogodak iščašila rame. Brat i sestra su jako bliski, zajedno su odrastali u skromnom domu u Sao Paulu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, a ona ga često prati i na putovanjima.

FOTO: INSSTAGRAM

Rafaellu na Instagramu prati 6 milijuna pratitelja, a njezina starijeg brata nevjerojatnih 205 milijuna. Svoju su bliskost pokazali i tetovažama koje su posvetili jedno drugome, ona je na lijevoj ruci tetovirala njegove oči, dok je on na ruci tetovirao njezino lice.

FOTO: INSTAGRAM

Trenutačno oboje uživaju u samačkim životima, i to nakon što je Neymar prošle godine prekinuo vezu s Brunom Biancardi s kojom je bio u vezi nešto više od godinu dana. Rafaella je slobodna nakon što je prekinula vezu s nogometašem Lucasom Limom, a iako su postojale glasine da se par pomirio to nisu potvrdili. Prije toga je Rafallea ljubila bratova bliskog prijatelja Gabigola, kojeg su nekoć prozvali novim Neymarom., piše showbuzz

FOTO: INSTAGRAM