Muškarac priznaje: ‘Razmišljao sam o plaćanju za seks jer je moja žena izgubila interes’

Muškarac priznaje: ‘Razmišljao sam o plaćanju za seks jer je moja žena izgubila interes’

Jedan muškarac odlučan je prevariti svoju ženu, bilo tako što će započeti aferu ili platiti prostitutku.

Jedan muškarac požalio se savjetnici za odnose iz The Sun-a tvrdeći da je odlučan prevariti svoju ženu, bilo tako što će započeti aferu ili platiti prostitutku. Kaže da je proveo deset godina slušajući kako ga žena odbija i omalovažava te se zbog toga ima jako nisko samopouzdanje.

Prije nekoliko tjedana počeo se družiti s deset godina mlađom kolegicom s posla. Tvrdi da su njih dvoje odlučili izaći na kavu i jednostavno kliknuli. Od tada se neprestano dopisuju, a za nju kaže da je lijepa i vrlo samouvjerena. Ovaj muškarac ne može prestati razmišljati o seksu s njom te su se dogovorili za novi spoj, ali sad se brine da bi atmosfera nakon toga mogla početi biti neugodna. „Stvarno mi nedostaje seks i znam da ću se osjećati puno bolje ako budem imao redovitu intimnost. Pa, razmišljam o tome da nađem nekoga kome ću redovito plaćati za seks. Tada se barem neću morati nositi s bilo kakvim emocionalnim problemima“, dodao je.

Kaže da ga je njegova žena natjerala na sve ovo jer se zbog nje osjeća kao seksualni grabežljivac. Svaki put kada pokuša nešto započeti s njom, ona počne vikati da makne ruke s nje. Sa svojom je suprugom u braku 15 godina te zajedno imaju sinove od 11 i 13 godine. Kad su tek krenuli izlaziti, muškarac tvrdi da im je seks bio odličan, redovit i uzbudljiv, ali čim su dobili drugog sina, intimnost je u potpunosti nestala. U rijetkim prilikama, kada je do seksa ipak došlo, bilo je ponižavajuće jer je njegova žena samo ležala poput mrtvaca i tjerala ga da što brže završi. „S godinama sam postao tužan, ljut, frustriran i ponekad depresivan. Moj posao također pati i većinu vremena sam jadan“, dodaje ovaj očajni muškarac.

Stručnjakinja mu je odlučila odgovoriti na ovaj problem i savjetovati ga. Poručuje mu da je odbijanje koje osjeća ogromno i može ga natjerati da razmišlja iracionalno, ali varanje, u bilo kojem obliku, neće ništa riješiti. To bi samo moglo uništiti njihov obiteljski život. Također, napominje kako je bilo okrutno izvesti kolegicu s posla na spoj kada nije slobodan i ima ženu.

Savjetuje mu da iskreno razgovara sa svojom ženom i prisjeti je vremena kada je uživala u seksu. Mora saznati što se promijenilo od tada do danas. Također, mora joj reći da se zbog nedostatka intimnosti osjeća potišteno i kao da je njihova veza ugrožena. „Zamolite je da razgovarate o tome što oboje možete učiniti kako biste poboljšali svoju vezu, a time i svoj seksualni život“, dodaje stručnjakinja., prenosi večernji