Danijela Martinović ponovno ljubi

Danijela Martinović ponovno ljubi

Ide mi u životu ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi, ali mi fali korak tvoj da u stopu prati moj, gdje si ti, da je slađe zaspati – stihovi su jednog od najvećih hitova Danijele Martinović (51) kojima bi splitska pjevačica komotno mogla izmijeniti neke riječi. Jer, ljubavi joj više ne fali, u njezin je život ušao muškarac koji u stopu prati njen korak. Prvi susret s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, no ubrzo im se dogodila ljubav.

Zrele godine donijele su joj mir, osjećaj slobode i sreće pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu, o čemu govori ekskluzivno za Gloriju. No pred njom je još mnogo lijepih stvari. Nakon 30 godina karijere okružila se novim glazbenim suradnicima, s kojima je snimila nove pjesme, a uskoro objavljuje memoarske zapise koje je pisala dvije godine.

Kako je započela vaša ljubavna priča?

– Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove.

Ima li tu temelja za scenarij nekog ljubavnog filma?

– Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena.