VIDEO Je li moguće da je on velika konkurencija Letu 3 na Eurosongu? Pogledajte čudnovati nastup Käärije

VIDEO Je li moguće da je on velika konkurencija Letu 3 na Eurosongu? Pogledajte čudnovati nastup Käärije

Finac Käärijä već se strelovito penje na kladionicama, publika je oduševljena pjesmom Cha, cha, cha

Finska je izabrala da ju ove godine na Eurosongu predstavlja Käärijä s pjesmom Cha, cha, cha. Eurovizijska publika diljem Europe već je vidljivo oduševljena njegovim nastupom.

Finac Käärijä već se strelovito penje na kladionicama. Neke od njih drže ga na trećem mjestu favorita. Čini se da su uvjereni da bi mogao daleko dogurati.

Službeni YouTube kanal Eurovizije objavio je video njegova pobjedničkog nastupa, u samo nekoliko sati već je prikupio preko 300.000 pregleda.

Käärijä pjesmu izvodi na finskom jeziku, tekst nitko van Finske ne razumije, ali refren je i više nego zarazan: Cha, cha, cha…

Pjesma je jedna od najčudnijih dosad izabranih za Eurosong, a njegove šanse procijenite sami nakon što pogledate priloženi video.

Lako je moguće da će Käärijä predstavljati ozbiljnu konkurenciju riječkom Let 3, hrvatskom predstavniku, koji je već osvojio publiku u mnogim europskim zemljama.

Let 3 također i dalje odlično stoji na kladionicama. BBC u Rijeci snima prilog o bendu i samom gradu.

Još važnije, Let 3 prvi je hrvatski predstavnik u jako puno godina koji je službeno pozvan nastupati na eurovizijskim koncertima u više europskih gradova prije velikog finala u Liverpoolu, piše Novi List.