Organizatorica vjenčanja je u šoku: ‘Mladoženju je mama dojila u zahodu na ceremoniji’

Organizatorica vjenčanja je u šoku: ‘Mladoženju je mama dojila u zahodu na ceremoniji’

Kazala je da je mladenka trebala ići na zahod neposredno prije obreda. Ušla je u WC, a ono što je vidjela bilo je dovoljno da zamalo okonča vjenčanje, ispričala je Georgie Mitchell

Organizatorica vjenčanja Georgie Mitchell otkrila je nesvakidašnje iskustvo tijekom epizode podcasta ‘The Unfiltered Bride’, koju vodi zajedno s prijateljicom Beth Smith.

Odmah je napomenula da nije ona osobno svjedočila šokantnom trenutku majke i sina, već je to čula od šminkerice koju je nazvala Jenny.

– Jenny mi je rekla da je neki dan radila na vjenčanju i kako nikad neću pogoditi što se dogodilo. Kazala je da je mladenka trebala ići na zahod neposredno prije obreda. Ušla je u WC, a ono što je vidjela bilo je dovoljno da skoro okonča vjenčanje – prepričala je Georgie pa suvoditeljicu pitala: ‘Što misliš da je vidjela?’, a ova je počela nagađati.

Neke od njezinih teorija bile su da ju je mladoženja sigurno varao ili se drogirao, a na to joj je Georgie rekla: ‘Ne, još gore! Mama ga je dojila’.

Suvoditeljica je ostala bez daha, mislila je da je nešto krivo čula.

– Oprosti, što? Zašto njegova mama još uvijek proizvodi mlijeko? – pitala je voditeljicu.

– Ona to očito stalno radi – odgovorila je pa pitala Beth bi li se ona ipak udala za tog čovjeka da je na mjestu te mladenke.

– Bi li otkazala vjenčanje? Svi čekaju u sobi. Definitivno se ne biste poljubili kad kažu: ‘Možete poljubiti mladoženju’ – našalila se u podcastu na što su obje prasnule u smijeh.

Videosnimka podcasta podijeljena je na TikTok, gdje je brzo postala viralna, prikupivši više od 768.000 pregleda i gomilu komentara. Međutim, nestala je s te platforme, ali je možete pogledati na YouTubeu ako kliknete OVDJE

Neki su komentirali da je izraz ‘mamin sin’ upravo podignut na jednu novu razinu, prenosi nypost.com., prenose 24sata