Suzana Mančić šokirala fanove novim izgledom: ‘Prezgodni ste, ali pazite da ne pretjerate…’

Suzana Mančić šokirala fanove novim izgledom: ‘Prezgodni ste, ali pazite da ne pretjerate…’

Srpska glumica i bivša ‘loto djevojka’ Suzana Mančić (66) objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama, a njezin novi izgled šokirao je obožavatelje.

Suzana je u posljednje vrijeme drastično promijenila svoje tijelo nakon što je smršavila, a na novoj fotografiji pozirala je u dugačkoj sivoj suknji i majici s motivom lava. 

FOTO: INSTAGRAM

U komentarima su se javili brojni obožavatelji, koji su ostali pomalo šokirani velikom promjenom, ali su ju i pohvalili.

– Toliko si zgodna, to je za naslovnicu nekog modnog časopisa – glasio je jedan komentar.

– Ljepota, linija, stav, sve vrh vrhova – napisala je pratiteljica.

Ostali su komentirali kako Suzana izgleda poput djevojčice, a neki su pak poručili glumici da ne treba pretjerivati s dijetom kojoj se podvrgnula.

Suzana je nedavno priznala da je krenula na liposukcijsku dijetu, tijekom koje jede samo zeleno povrće i pije različite suplemente, a slatkiši su joj strogo zabranjeni.

– Jutro uvijek započinjem toplom limunadom i vrećicom suplemenata, koja ima sve potrebne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svjež krastavac – rekla je jednom prilikom Mančić., prenose 24sata