Antonija Blaće o majčinstvu: ‘A muškarca nitko ne pita kako to da se nije ostvario kao otac?!’

Antonija Blaće o majčinstvu: ‘A muškarca nitko ne pita kako to da se nije ostvario kao otac?!’

Poznata voditeljica Antonija Blaće (43) od 2015. je u braku s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (39), a sada je otkrila kako joj smeta što neki smatraju da se žena ostvarila tek kada dobije dijete.

– To je privatna stvar, ali stvarno mislim da ljudi kad to pitaju imaju najbolju namjeru. Imam muža, dugo smo skupa, pa nije nelogično pitanje što je s djecom, mislim da nam najiskrenije žele tu sreću – osvrnula se za Slobodnu Dalmaciju te dodala kako problem nastaje kad se ljude omalovažava ako nemaju djece. 

– Ne znate kakva je nečija priča, ne znate nanosite li možda takvim pitanjem dodatnu bol, čeprkate li po ranama. Zato je to pitanje problem. I da, vjerujem da se žena ostvari na jedan način kad rodi, ali ne mislim da se nije ostvarila ako nije rodila – poručila je Antonija.

Rekla je i kako je impresioniraju sve žene koje imaju karijeru, djecu, koje su samohrane majke i slično jer zna da im nije lako. U svakom slučaju, smatra kako se žena može ostvariti gdje kod želi. 

– Evo, baš sad dok odgovaram na ovo pitanje pokušavam se sjetiti jesam li ikad vidjela da je itko muškarca u intervjuu pitao: ‘Niste se ostvarili kao otac? Kako usklađujete karijeru i očinstvo?’ Tako da, ta fama da se treba ostvariti kao majka… Da, ona žena koja to želi, apsolutno da. Ona koja ne želi, ima još tisuću načina da se ostvari – zaključila je Antonija. 

Inače, nju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni ‘Masked Singera’ ali ne kao voditeljicu, već panelisticu. U showu će se pridružiti Nives Celzijus (41), Saši Lozaru (42) i Borku Periću (42).