Dan (18) se radovao zbog iznosa na računu, sreća je kratko trajala: ‘Morat će pričekati za Porsche’

Dan (18) se radovao zbog iznosa na računu, sreća je kratko trajala: ‘Morat će pričekati za Porsche’

Klijentica je uplatila novac, no unesen je, nažalost, krivi iznos. Pogreška je uočena odmah i ispravljena u nekoliko sekundi, no taj se iznos pojavio na njegovu računu iako novac nikada nije imao. Nažalost, morat će još malo pričekati da si kupi Porsche koji želi – objasnili su iz banke.

Kratko je trajala sreća jednog 18-godišnjaka iz Belfasta koji je preko noći postao milijunaš. Danu Gillespieju baka je, naime, uplatila 8900 funti na njegov račun u  Nationwide banci, a kada je preko interneta išao provjeriti stanje svoga računa, ugodno se iznenadio.

Na računu je, naime, imao 8 milijuna i 900.000 funti, no na njegovu žalost, bila je riječ samo o pogrešci, piše Indy100.

– Nismo mogli vjerovati. Naš je sin bio milijunaš na nekoliko sati. Rekao mi je da će kupiti Porsche s tim novcem, a ja sam mu odgovorila da to nije naš novac i da moramo obavijestiti banku – ispričala je mladićeva majka. Dodala je kako je tinejdžer unatoč tome htio ići trošiti novac, no ona ga je u tome spriječila objasnivši mu da bi sve morao vratiti.

Njegov milijunaški život trajao je samo nekoliko sati.

– Klijentica je uplatila novac, no unesen je, nažalost, krivi iznos. Pogreška je uočena odmah i ispravljena u nekoliko sekundi, no taj se iznos pojavio na njegovu računu iako novac nikada nije imao. Nažalost, morat će još malo pričekati da si kupi Porsche koji želi – objasnili su iz banke.

Članak je izvorno objavljen u veljači 2019. godine, piše večernji list