Otkrivamo koji novi glumci dolaze u Zaglave!

Otkrivamo koji novi glumci dolaze u Zaglave!

Danas se na male ekrane vraćaju novi nastavci serije Kumovi, a u njima vas očekuju i neki novi likovi. Marina Redžepović, Ivan Čuić i Mirela Brekalo glumci su koji će se pridružiti staroj postavi i pomrsiti račune u Zaglavama. Sve detalje pogledajte u prilogu In magazina!

U novim nastavcima serije Kumovi pojavljuje se lik državne revizorice Šime Mamić. Glumi je Marina Redžepović, kojoj se ove godine ostvario san, a to je glumiti u ovako uspješnoj TV seriji.

”Prije nego što je uopće bila opcija da dođem glumiti u Kumove ja sam znala pogledati seriju i glumci su zaista nevjerojatni. Zaista mi laska što sam ponajviše zbog njih dio ove ekipe to su nevjerojatna imena”, priča glumica Marina Redžepović i objašnjava svoj lik. 

”Ona naravno dolazi u Zaglave poslom, ali se ispostavi i da je rodbinski vezana s obitelji Macan i obitelji Akrap. I kad dolazi u Zaglave onda počinju raznorazne peripetije”, priča Marina. 

Marina kaže – na setu se mnogo radi, ali i mnogo zabavlja. Otkrila nam je s kim je dosad snimila najviše scena.

”Moj dečko, njega igra Ivan Čuić, moja mama je Mirela Brekalo i zapravo kako dolazim u Zaglave moj lik ima interakcije sa svima. Ivan Čuić je partner za poželjeti, imam samo riječi hvale”, rekla je Marina. 

”Zanimljivo je jer Marina i ja prije nego što smo išli na audiciju na seriju znali smo se prije i radili smo prije i međusobno smo se zvali kumovi, ja nju kuma ona mene kume i ispalo je dosta zanimljivo da smo završili u seriji koja se zove Kumovi”, otkrio je Iva Čuić. 

Ivan će utjeloviti lik Šimina partnera Nene. Oboje su ambiciozni i oštroumni, a sada će kao par završiti u Zaglavama. Ivanu su, priznaje, kamere draže od kazališnih dasaka., piše dnevnik.hr