Keti prešla u ovotjedno vodstvo, no bilo je zamjerki: ‘Glavno jelo je bilo radničko, desert katastrofa’

Keti prešla u ovotjedno vodstvo, no bilo je zamjerki: ‘Glavno jelo je bilo radničko, desert katastrofa’

Delicije sa samog juga Hrvatske predstavila je kandidatima i Keti Ćorvila. Simpatična portirka za svoju je večeru dobila 35 bodova., donosi RTL

Večera za 5 na selu’ nastavlja dubrovačku rapsodiju, a nakon Dubravka, goste je dočekala Keti Ćorvila. Svojim vedrim i pozitivnim stavom osvojila je goste – spomenutog glazbenika Dubravka, ali i poduzetnicu Semru, frizerku Katiju te medicinskog tehničara Marka. Keti je svojim gostima za predjelo poslužila Školjku i brodice, glavno jelo Morski đir te Čokoladni užitak za desert. Predjelo se svidjelo svim gostima, a nešto više kritika išlo je na račun glavnog jela. Najviše su kandidati kritizirali desert, no to nije spriječilo Keti da prijeđe u ovotjedno vodstvo. U konačnici je dobila 35 bodova.

Image

Foto: RTL

Ekipa se već na putu do Keti raspričala, a o nekadašnjoj kandidatkinji treće sezone ‘Života na vagi’ imali su samo najbolje riječi. Marko je komentirao da će ih Keti sigurno dočekati srdačno i toplo jer je i sama takva osoba, a Katija je bila jasna o svojim očekivanjima: “Ljudi, ja sam probala njezine žrnovske makarule, ja ne znam što se nama večeras sprema za večeru, no moram vam reći da je u tome fantastična”, otkrila je Katija.

Kandidati nisu pogriješili, dočekala ih je Katija s tri aperitiva, a usto je poslužila arancine, mendule i suhe smokve. “Bila je mirna i dočekala nas je jako toplo”, ispričao je Marko, a s njim se složila i Katija. “Nije mi izgledala umorna i mislim da se pokazala u pravom svijetlu”, komentirala je.

Image

Foto: RTL

Uslijedilo je predjelo – Školjka i brodice sastojalo se od mariniranih kozica te tri vrste namaza na kruhu. Marko je komentirao da je predjelo bilo jednostavno dekorirano, no upravo u tome vidio je ljepotu istog. “Kozice su top”, komentirao je Dubravko, a namaz je komplimentirala Katija. Semra je, imala malu zamjerku, zasmetalo joj je što Keti nije ponudila domaći kruh u predjelu. “Svakodnevno se susrećem s tim”, komentirala je Semra. Pohvale su na račun predjela imali Marko i Dubravko. “Najviše mi se svidjela riblja pašteta, predivno, ja koja sam gurmanica, baš mi se jako svidjela. Sir je bio jako ukusan, s notom bijelog luka, bilo je sasvim solidno”, zaključila je komentiranje predjela Katija.