Policajka koja je imala orgije seksala se i sa ženom kolege: ‘Razvod i sve to… Pukla sam’

Policajka koja je imala orgije seksala se i sa ženom kolege: ‘Razvod i sve to… Pukla sam’

Bila sam glupa i očajna. Suprug i ja bili smo praktički pred razvodom. Jednostavno sam pukla i stvari su se otele kontroli, ispričala je u razgovoru s voditeljem odjela za ljudske resurse policajka Maegan Hall. Ona je sredinom siječnja dobila otkaz nakon što je imala afere s najmanje šestero kolega, prenosi New York Post.

Hall je priznala kako je oralno zadovoljila policajca Lewisa Powella u policijskoj postaji u Tennesseeju, gdje su oboje radili. Afera s Powellom postala je s vremenom toksična, nakon što je Hall htjela prekinuti odnose. 

Priznala je kako su ipak prekinuli sve nakon što je saznao da je imala odnose s još nekoliko muškaraca. Priznala je i da je spavala s policajcem Larryjem Holladayom te Patrickom Maglioccom i njegovom suprugom. Uz to, redovito je slala gole fotografije kolegama.

Detaljno je ispričala kako je htjela da njen suprug, Jedidiah Hall, završi s Maglioccovom ženom, ali on je to odbio. Svima je govorila da je u otvorenom braku, a i javno je komentirala veličinu spolovila kolege Tyja McGowana.

Upravo je McGowan otkrio da mu je Hall slala fotografije svojih stopala. Ona je to u razgovoru s istražiteljem negirala. 

Nakon afere koja je potresla Tennessee, Hall je na kraju dobila otkaz, kao i četvorica kolega (Powell, Lugo, McGowan i Shields) dok su druga dvojica (Magliocco i Holladay) zaradili suspenzije.

Jeddiah je, nakon što je vijest izašla u medije, odlučio ostati sa suprugom i raditi na tome da spase brak., prenose 24sata