Dubravko flertao, a Semra jela iz njegovog tanjura: ‘Baš bih volio da mi ga sada promućkaš’

Dubravko flertao, a Semra jela iz njegovog tanjura: ‘Baš bih volio da mi ga sada promućkaš’

Domaćin je fenomenalan. Već duže vrijeme nije bilo tako otkačeno društvo. Dubravko, svaka čast, kapa do poda. Mislim da će biti cura poslije ove večere, pisali su pratitelji na društvenim mrežama

Prva epizoda ovotjedne ‘Večere za 5 na selu’ bila je vrlo zanimljiva, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama. Dubravko nije prestao flertati, najviše sa Semrom, ali koketirao je i s Keti i Katijom. Imao je razne doskočice, uglavnom seksualne naravni, a kandidati se nisu prestali crveniti nakon situacije sa šampanjcem.

Nakon što je poslužio desert, Dubravko je zaključio da bi uz njega odlično pasalo pjenušavo vino pa ga je donio na stol, a s otvaranjem mu je pomagala Semra. 

– Najviše bih volio da mi ga promućkaš – rekao je Dubravko Semri, a gosti minutama nakon toga nisu mogli ‘doći k sebi’ od smijeha. 

– Jao, brate, ja ću umrijeti ovaj tjedan od smijeha – napisala je jedna, a druga dodala: 

– Dubravko je domaćin fenomenalan. Već duže vrijeme nije bilo tako otkačeno društvo. Dubravko, svaka čast, kapa do poda. Mislim da će biti cura poslije ove večere. 

Ipak, zamjerili su mu to što je Semri sa svojim beštekom (iako doduše čistim) skidao pršut s jela jer ne jede svinjetinu. 

Za večeru je dobio četiri osmice, a bio je uvjeren kako će pobijediti. Doduše, kuhao je prvi, tako da nam ostaje za vidjeti kako će se odvijati ostale večere ove zanimljive ekipe. , prenose 24sata