Šok u prvoj bračnoj noći: Te riječi i dalje odzvanjaju u mislima mladenke, suprug se ispričavao

Šok u prvoj bračnoj noći: Te riječi i dalje odzvanjaju u mislima mladenke, suprug se ispričavao

– Bilo je odvratno, ja ne znam kako sada dalje – ispričala je 26-godišnja nesretnica kroz suze. Njezin suprug je uvjerava da nije bilo preljuba, ali te riječi i dalje odzvanjaju u njezinim mislima Sve je izgledalo kao iz bajke. Vrijeme je bilo savršeno, hrana je bila ukusna, a nitko od uzvanika se nije previše napio i napravio kaos. Idila je trajala od ulaska u crkvu do rezanja torte.

Čak je i prvi ples prošao bolje nego na probama. Međutim, onda se dogodio taj nesretni propust, tragedija koja je mladenki ostavila gorak okus u ustima. Ni dan danas ne može pogledati fotografije s vjenčanja. Jer ono što se tada dogodilo, promijenilo joj je bračni život, prenosi Sun.

Naime, kada je na red stigla prva bračna noć, mladenci su legli u krevet kako bi u zagrljaju usnuli u san. No friško pečeni suprug tada je svoju ženu nazvao imenom njezine prijateljice. Magija je nestala, a od šoka više nitko nije ni pomislio na san. – Bilo je odvratno, ja ne znam kako sada dalje – ispričala je 26-godišnja nesretnica kroz suze.

Njezin suprug je uvjerava da nije bilo preljuba, ali te riječi i dalje odzvanjaju u njezinim mislima. Bračna savjetnica Deidre Sanders kazala je kako je najbitnije da se vole. Ako nije u pitanju prijevara, ova nezogda se može prebroditi te će postati opet bliski, piše vecernji.hr.