Mladenka potajno začinila hranu marihuanom, svatove uhvatila paranoja, mislili da su im prijatelji umrli

Mladenka potajno začinila hranu marihuanom, svatove uhvatila paranoja, mislili da su im prijatelji umrli

Američka mladenka Danya Svoboda i njezina svadbena ugostiteljica Joycelyn Bryant optužene su za više prekršaja i prijete im zatvorske kazne zbog neobičnog pristupa začinjavanju svadbenog jelovnika, piše luftika.rs.

Naime, mladenka s Floride odlučila je klasični talijanski svadbeni jelovnik obogatiti začinom koji ljudima ne padne na pamet često dodati – marihuanom!

Njih su dvoje osigurali veću količinu marihuane, čije su ulje i maslac dodavali svim jelima u ponudi. Naravno, pozvanim gostima je ubrzo postalo jasno da se nešto čudno događa, a oni svjedoče da su imali lude misli, da nisu znali što se događa, da nisu kontrolirali svoje tijelo i da su mislili da su im prijatelji umrli, iako su bili pored njih.

Sve su to klasični primjeri paranoje, nerijetke nuspojave uzimanja marihuane, pogotovo one koje su unesene u tijelo bez znanja osobe.

Na izričit upit gosta ima li što neobično u hrani, Svoboda je priznala da posvuda ima puno marihuane. Osim toga, jako se naljutila na goste jer im se nije svidio njezin neočekivani poklon, a jedan od neugodno iznenađenih bio je i Danyin suprug koji nije bio svjestan cijele priče., prenosi slobodna dalmacija