Gotovo svi automobili imaju skriveni otvarač za boce: Nalaze se tamo gdje ne bi to očekivali

Gotovo svi automobili imaju skriveni otvarač za boce: Nalaze se tamo gdje ne bi to očekivali

“Skriveni” otvarači za boce, koji se mogu naći u gotovo svakom modelu, zapravo izgledaju kao otvarači za boce, ali rijetko tko se dosjeti ove upotrebe

Ako nemate otvarač za boce, upaljač ili neki drugi predmet za otvaranje boce, možete se poslužiti “skrivenim” otvaračem za koji mnogi vozači vjerojatno niti ne znaju. Točnije, gotovo svaki automobil ima čak nekoliko otvarača za boce.

“Skriveni” otvarači za boce, koji se mogu naći u gotovo svakom modelu, zapravo izgledaju kao otvarači za boce, ali rijetko tko se dosjeti ove upotrebe. Male, uglavnom pravokutne rupe na kopčama idealne su za jednostavno otvaranje boca bez oštećenja. Naravno, vozači i putnici ne bi trebali otkopčavati pojas u vožnji kako bi iskoristili tu mogućnost. Kada automobil miruje, kopče remena vrlo su praktične kao otvarači za boce, piše Fenix magazin.

Budući da gotovo svaki model automobila, bilo da je riječ o Smartu ili velikoj luksuznoj limuzini, ima barem dva sigurnosna pojasa, problem neotvaranja boca s krunskim čepom bi trebao biti stvar prošlosti.