Jedna od najvećih zvijezda sapunica koje su Hrvati obožavali nije odoljela plastičnim operacijama, no zbog novih golišavih fotki opet joj se svi dive!

Jedna od najvećih zvijezda sapunica koje su Hrvati obožavali nije odoljela plastičnim operacijama, no zbog novih golišavih fotki opet joj se svi dive!

Gabriela Spanic objavila je fotografije na kojima pozira samo u grudnjaku i pohvalila se besprijekornom figurom na pragu pedesete.

Venezuelska glumica Gabriela Spanic (49) proslavila se ulogom u legendarnoj meksičkoj telenoveli “Otimačica”, koja je krajem devedesetih bila ogroman hit., prenosi prenosi dnevnik.hr

Svojevremeno je bila jedna od najvećih zvijezda sapunica i jedna od najljepših glumica svijeta, a posebno je omiljena bila u Hrvatskoj zbog svojih hrvatskih korijena.

Iako se posljednjih godina najviše se priča o njezinim plastičnim operacijama, s kojima je, po mnogima, pretjerala, Gabriela je i dalje atrakcija gdje god se pojavi, a da je i sama toga svjesna, dokazuju fotografije kojima je čestitala Novu godinu.

Gabriela se javila iz Grčke, gdje je na odmoru s obitelji, a pozirala je uz more samo u grudnjaku i donjem dijelu trenirke pa se u fokusu našlo njezino bujno poprsje, ali i besprijekorna figura na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe djevojke.

FOTO: INSTAGRAM

S odmora je objavila i fotografije na kojima pozira sa svojim sinom Gabrielom de Jesusom i novinarom Luisom Del Villarom, s kojim je navodno samo bliska prijateljica i nisu u ljubavnoj vezi.

Gabriela je sina dobila s biznismenom Neilom Perezom, s kojim je bila u vezi nakon razvoda od glumca Miguela de Leonea.

Inače, Spanic je prošle godine u tajnosti posjetila svoju rodbinu u Hrvatskoj. Tijekom posjeta nije se oglašavala na društvenim mrežama, pa je prošla gotovo neopaženo.

“Jako sam sretna što sam ispunila tati davnu želju da posjeti Hrvatsku, a sada ju je vidio i moj sin. Tata je bio jako uzbuđen zbog tog posjeta. Potekle su mu i suze radosnice! Susreli smo se s rođacima i bilo je to zaista jedno predivno iskustvo, koje nikad neću zaboraviti. Bilo je kratko, ali slatko! Jako volim Hrvatsku, zemlju svoga tate, i nadam se da ću opet doći, možda već ovog ljeta”, kazala je tada Gabriela za Slobodnu Dalmaciju te je otkrila i kako je njezin djed podrijetlom iz Zagreba, a baka s otoka Kraplja, no otac joj je rođen nakon što su emigrirali u Venezuelu.

Spanic je Hrvatsku posjetila i 2000. godine, kada je bila na vrhuncu slave, a tada je dočekana kao prava zvijezda.

FOTO: INSTAGRAM