Šest fascinantnih činjenica o djeci rođenoj u siječnju

Šest fascinantnih činjenica o djeci rođenoj u siječnju

Ako u prvom mjesecu nove godine očekujete prinovu u obitelji, itekako imate razloga biti sretni. Istraživanja kažu da osobe rođene početkom godine imaju veću vjerojatnost postati poznate zvijezde, sportaši i liječnici, a uz to su dobroćudne i romantične te vole pomagati drugima.

U siječnju su rođene poznate face poput Muhammada Alija, Stephena Hawkinga, Elvisa Presleyja, Wolfganga Amadeusa Mozarta, Isaaca Newtona, Opre Winfrey, Michelle Obame ili Zooey Deschanel.

U nastavku doznajte šest fascinantnih činjenica o djeci rođenoj u siječnju.

Odlični su ljubavnici, ali…
Ljudi rođeni u siječnju vrlo su strastveni, što ih čini odličnim ljubavnicima, ali sramežljivi su po pitanju pokazivanja emocija, osobito u javnosti.

Rođeni su vođe
Djeca rođena u siječnju imaju urođen osjećaj za vodstvo. Rođena su u prvom mjesecu u godini i žele biti prva u svemu, a to se vidi od najranije dobi.

Imaju odličan smisao za humor
Kad je riječ o smislu za humor, djeca rođena u siječnju definitivno zauzimaju prvo mjesto. Imaju odličan osjećaj za trenutak i znaju kada je pravo vrijeme za šalu.

Vrlo su maštovita i kreativna
Mašta djece rođene u siječnju ne poznaje granice. Vrlo su kreativni i zato uspijevaju u poslovima koji zahtijevaju tu vještinu.

Znaju čuvati tajnu
Baš zato što su sramežljivija od ostalih, djeca rođena u siječnju odlično čuvaju tajne.

Znaju se ponašati u kriznim trenucima
Nježna, sramežljiva i kreativna djeca rođena u siječnju odlično se snalaze u kriznim trenucima. Mogu jako dobro odvagati pozitivne i negativne strane situacije i napraviti ono što je u tom trenutku najbolje, piše index.hr