Najnapaljeniji su: Ovih pet horoskopskih znakova najviše kupuju seks igračke

Najnapaljeniji su: Ovih pet horoskopskih znakova najviše kupuju seks igračke

Na dnu liste nalaze se Škorpion (85,9 milijuna kuna) i Strijelac (86,8 milijuna kuna)

Britanski prodavač seks igračaka Lovehoney analizirao je prodaju od siječnja 2020. do prosinca 2021.s namjerom da otkriju tko je najviše potrošio na seksualne igračke. Osim toga, razgovarali su sa slavnom astrologinjom Inbaal Honigman, kako bi saznali što zapravo pokreće svaki znak, piše Daily Star., prenosi večernji

Ispostavilo se da je najseksualniji zvjezdani znak Rak. Oni su u praćenom razdoblju potrošili više od 96 milijuna kuna na seksualne igračke. To je 7 posto više od prosjeka pa ispada da je Rak najnapaljeniji znak. Bik (96 milijuna kuna), Blizanci (95,6 milijuna kuna), Ovan (93,8 milijuna kuna) i Lav (93 milijuna kuna) također se nalaze među pet najseksualnijih znakova.

Što se tiče znakova koji su na dnu liste to su Škorpion (85,9 milijuna kuna) i Strijelac (86,8 milijuna kuna).

No, evo kojih pet znakova najviše troše na seksualne igračke.

Rak

– Za ljude rođene u znaku Raka, dodirivanje kože drugog bića je gotovo duhovno iskustvo. Osjećaju se živima i uzbuđenima kad se čini da partner ne može držati ruke podalje od njih. Oni su fizički znak i trebaju ljudski dodir, čak i ako je taj ljudski dodir njihova desna ruka – objasnila je astrologinja Inbaal. Seksualno im najviše odgovara Bik.

Bik

– Bik voli dodir kože o kožu; tjelesni užici i ispunjene želje veliki su dio odnosa koje imaju s partnerima Osjećaju se paženo i obožavano kad ih netko grli i mazi. Njihova seksualnost je elegantna kao i oni sami – rekla je. Seksualno im najviše odgovara Rak.

Blizanci

– Blizanci su usmjereni na eksperimentiranje u seksu s različitim ljudima. Potreban im je stalan niz poticajnih opcija i vole sve što je novo, svježe i zanimljivo. Osjećaju se uzbuđeno i živo kad su uključeni u nove i neočekivane seksualne prakse – rekla je. Seksualno im najbolje odgovara Strijelac.

Ovan

– U seksualnoj areni ovaj znak je ispunjen sirovom strašću. Osjećaju se najsretnije i najživlje kada su uzbuđeni, pa obično smatraju da je njihov seksualni život središnji dio njihovog životnog iskustva, bez obzira na to jesu li samci ili imaju partnera – kaže astrologinja. Seksualno im najbolje odgovara Škorpion.

Lav 

– Kod Lavova seksualni čin nije samo fizička, nego i mentalna aktivnost. Osjećaju se cijenjeno kad partner stavlja njihovo zadovoljstvo na prvo mjesto i čini sve što može da ih uzbudi. Ljudi rođeni u znaku Lava su vođe, a ne pratitelji, i rado određuju ton u spavaćoj sobi – tvrdi Inbaal. Seksualno im najbolje odgovaraju Ribe.

Najnapaljeniji znakovi prema trošenju na igračke za seks: 

Rak – 96 milijuna kuna

Bik – 96 milijuna kuna

Blizanci – 95,6 milijuna kuna

Ovan – 93,8 milijuna kuna

Lav – 93 milijuna kuna

Djevica – 92,9 milijuna kuna

Vaga – 90,3 milijuna kuna

Ribe – 89,5 milijuna kuna

Vodenjak – 89 milijuna kuna

Jarac – 88,6 milijun kuna

Strijelac – 85,9 milijuna kuna

Škorpion – 85,5 milijuna kuna