Uz veliki vatromet i Zdravka Čolića završilo ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto…

Uz veliki vatromet i Zdravka Čolića završilo ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto…

Iako su postojale priče da će teško biti nadmašiti prvu i drugu večer Novogradiškog glazbenog ljeta, čak ni oni naj optimističniji nisu mogli zamisliti ovakav spektakularan finiš.

Da će treća po redu večer uz headlinera Zdravka Čolića možda i nadmašiti prve dvije dalo se naslutiti po kolonama vozila na ulazu u Novu Gradišku. Bilo je tu posjetitelja iz Splita, Mostara, Sarajeva, Slovenije, nitko nije želio propustiti ovaj glazbeni spektakl.

Kao i svake godine, treću večer otvaraju oni najmlađi pod nazivom “Djeca pjevaju hitove. Ovaj svojevrsni festival traje koliko i Novogradiško ljeto tako da su neki od današnjih izvođača djeca čiji su mame i tate nastupale na ovom festivalu u prvim godinama NG ljeta.

Zanimljivo je da su se neki sudionici ovog festivala uspjeli etablirati i na estradi kao što su Kim Verson i Barbara Dautović.

Kao uvod u koncert večeri nastupili su najpopularniji Ljubavnicu i Hrvatskoj koji su svojim hitovima zagrijavali atmosferu.

Organizatori su se i ove godine potrudili posjetiteljima ponuditi apsolutno sve kako bi se i ovo NG ljeto dugo pamtilo, tako da je je zvijezda večeri Zdravko Čolić najavljen uz veliki vatromet.

Uz vrisak tisuća obožavateljica na glavnu pozornicu popela se legenda pop glazbe Zdravko Čolić. Hit za hitom, pjevali su se preko tri sata svi Čolini hitovi.

FOTO: NATAHALIE HIRŠMAN DEMOS MEDIA

U razgovoru sa dežurnim u PP Nova Gradiška, za vrijeme ovog Novogradiškog ljeta nije zabilježen niti jedan incident.

U nastavku vam donosimo foto galeriju

ms/nh