KRVAVI PETAK 13 U SRBIJI Dan je tek počeo, a već su se dogodila 3 JEZIVA ZLOČINA, ne zna se koji je od kog užasniji

KRVAVI PETAK 13 U SRBIJI Dan je tek počeo, a već su se dogodila 3 JEZIVA ZLOČINA, ne zna se koji je od kog užasniji

Javlja najčitaniji neovisni portal u Srbiji BLIC

Petak 13, za koji se vezuju brojna sujeverja, u Srbiji je počeo crnim vestima. Za samo nekoliko sati dogodile su se tri jeziva zločina i još više produbila osećanje da ovaj dan donosi nesreću. U naselju Čepure u Paraćinu jutros oko 7 sati policija je pronašla dva tela – muškarca i žene. Kako su pokazali prvi rezultati istrage, u pitanju su ubistvo i samoubistvo. Naime, sumnja se da je muškarac T. V. iz pištolja upucao svoju dugogodišnju ljubavnicu A. Ž. a potom izvršio samoubistvo.

Samo sat vremena kasnije, užas se dogodio i u beogradskom naselju Mirijevo kada je majka, kako su ispričali svedoci, kroz prozor trećeg sprata bacila svog petogodišnjeg sina, a potom i ona skočila.

Samo pukom srećom, pali su na travu, a ne na pločnik ispred zgrade i preživeli ovaj užas. I majka i dete nalaze se u bolnici-

Nekoliko sati pre svega toga u Barajevu se odigrao stravičan zločin. Naime, muškarac S. J. (62), nožem je zaklao komšinicu S. Đ, a potom zapalio kuću u pokušaju da prikrije zločin.

Vatrogasci koji su došli da gase vatru zatekli su jeziv prizor. U kući su zatekli jeziv prizor. U jednom delu su našli telo ženske osobe S. Đ, a u drugom delu kuće nepomičnog muškarca S. J, ali sa znakovima života i on je odmah prevezen u Urgentni centar. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA