Banjalučanka Stankica jedva dočekala objaviti fotografije koje je mjesecima morala skrivati!

Banjalučanka Stankica jedva dočekala objaviti fotografije koje je mjesecima morala skrivati!

Uz nježne riječi Stankica je, kao da nije mogla dočekati, objavila seriju fotografija u naručju svog voljenog Splićanina

“Napiši mi pesmu, molila je, i nisam znao da li ću umeti. Voleo sam je tako lako, a tako sam teško to znao da pokažem. A onda, odjednom, raspored madeža na njenim leđima, kao tajna mapa, pokazao mi je u koje zvezde treba da se zagledam. I tako, eto ti pesma, ludo jedna” – citirala je Balaševića na svom profilu na Instagramu Stankica Stojanović, za koju se sinoć saznalo, u finalu RTL-ovog showa “Gospodin Savršeni”, da je osvojila srce splitskog profesora Tonija Šćulca.

Uz nježne riječi Stankica je, kao da nije mogla dočekati, objavila seriju fotografija u naručju svog voljenog Splićanina, kojima je željela potvrditi da je priča o njima istinita, da nije televizijski štos, ni marketinški trik, te da su Toni i ona, nakon što je snimanje showa završeno, nastavili uživati u svom odnosu.

Njezini pratitelji na Instagramu objavu su “zasuli” brojnim emotikonima ljubavi, a jedna je pratiteljica komentirala: “Kako je lijepo dobiti potvrdu u životu… Sjećaš li se našeg razgovora prije odlaska?”, piše Slobodna Dalmacija.

I Toni je koju minutu nakon Stankice na svom profilu objavio fotografiju uz hashtag “do mjeseca i natrag” te je tako, čini se, potvrdio da njihova ljubav i dalje traje.