Grašo napokon prokomentirao prekid s Danijelom…

Grašo napokon prokomentirao prekid s Danijelom…

Splitski pjevač Petar Grašo (46) nastavlja turneju po arenama, a sada je na redu ona beogradska. Tim je povodom hrvatski pjevač odgovarao tamošnjim novinarima na brojna pitanja, a najviše ih je zanimao njegov privatan život.

Napokon je prokomentirao i prekid s pjevačicom Danijelom Martinović (50), s kojom je proveo 24 godine u ljubavnoj vezi, prije nego što je uplovio u bračne vode s pjevačicom Hanom Huljić (31).

“Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentiram ni što da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi”, kazao je.

Istaknuo je da se na komentare njemu nebitnih ljudi ne obazire, već ga zanima isključivo mišljenje njemu bliskih osoba.

“Recimo, kada mi priopće da sam nešto zeznuo, nastojim to popraviti, ne obazirem se na komentare onih koji o meni stječu mišljenje na osnovu članaka koje rijetko čitam. Iako, čak ni tada nemam problem s hejterima”, ispričao je za srpski Story, prenosi Klix.

U razgovoru je spomenuo i ulogu oca koju će uskoro preuzeti te naglasio kako je radostan i ispunjen.

“Radostan sam jer se stvari lagano dovode u red, kako u privatnom životu, tako i u poslu. U takvoj situaciji čovjek ne može ništa drugo nego da se osjeća ispunjeno”, kazao je.

Grašo je istaknuo da je spreman “za sve izazove, pa i mijenjanje pelena”, iako  takve stvari prepušta ženskom dijelu obitelji.

“One se više informiraju oko toga. Ja ću se kada dođe vrijeme za to. Naučit ću sve što bude bilo potrebno, brzo učim”, pojasnio je Petar.