Ana Bučević digla cijenu krstarenja, sad vibriranje s njom košta 18.000 kuna…

Ana Bučević digla cijenu krstarenja, sad vibriranje s njom košta 18.000 kuna…

ANA BUČEVIĆ objavila je novi cjenik za svoje ljetne programe, Vortex Cruise i Vortex Ljetovanje, pa će za putovanje hrvatskim otocima zainteresirani morati izdvojiti 18.000 kuna, a za ljetovanje 1200 eura, ili nešto više od 9000 kuna.

Prije dvije godine, usporedbe radi, programi su koštali 17.000 kuna i 1100 eura (oko 8300 kuna), pa možemo zaključiti kako ova kontroverzna poduzetnica novim cjenikom prati opći rast cijena u zemlji.

Ana Bučević, koja se nedavno udala, samoprozvana je motivacijska govornica. Na njenoj službenoj web stranici piše kako svoje učenike podučava kako doći do jasne vizije vlastitog života i kako promijeniti financijsku situaciju dobrim vibracijama.

Nismo, doduše, sigurni da situacija njenih klijenata treba ikakvu financijsku promjenu.Jedna od najpoznatijih klijentica je Iva Todorić, a bliske i privatno.

Iva je svojedobno reklamirala Anu u YouTube videu.

“Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila. Srce mi je kao ovaj Brač ispred mene! Da me netko pita, cijeli život išla bih na Vortex”, rekla je Iva.

“Reći će netko da to puno košta – to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto”, dodala je., doznaje index.hr