Ruski oligarh pronađen mrtav u garaži. Vrijeme smrti u trenutku invazije na Ukrajinu nije slučajnost

Ruski oligarh pronađen mrtav u garaži. Vrijeme smrti u trenutku invazije na Ukrajinu nije slučajnost

Ruski oligarh Mihajl Watford (66) pronađen je mrtav u garaži svoje vile u Velikoj Britaniji, a brojni se zapitkuju ima li to ikakve veze s ruskom invazijom na Ukrajinu. 

Watforda je pronašao vrtlar kako visi sa stropa garaže u vili vrijednoj oko 18 milijuna funti nedaleko od Londona.  Policija trenutno istražuje slučaj zbog straha da je možda bio na listi osoba koje treba ‘likvidirati’, iako službeno nije bio pod sankcijama kao drugi biznismeni, prenosi Večernji list.  

– Na njegovo stanje uma je možda mogla utjecati situacija u Ukrajini, no vrijeme njegove smrti i invazije u Ukrajini sigurno nisu slučajnost – kazao je jedan prijatelj za The Sun.  – Nakon svih drugih sumnjivih smrti Rusa u Velikoj Britaniji, prirodno je da smo svi sad skeptični oko njegove smrti – nadodao je drugi izvor blizak obitelji.  Watford se obogatio s tvrtkom koja se bavila prerađivanjem nafte u Ukrajini, a 2000. je stigao u Veliku Britaniju i prezime promijenio u sadašnje iz ‘Tolstosheya’. U Velikoj je Britaniji živio sa suprugom, dvoje djece te djetetom iz njegovog prvog braka.