Lauc: Oni koji agresivno prisiljavaju ljude na cijepljenje protiv COVID-19 su najveći antivakseri u povijesti naše civilizacije…

Lauc: Oni koji agresivno prisiljavaju ljude na cijepljenje protiv COVID-19 su najveći antivakseri u povijesti naše civilizacije…

Znanstvenik Gordan Lauc oglasio se na fb-u:

“Oni koji agresivno prisiljavaju ljude na cijepljenje protiv COVID-19 su najveći antivakseri u povijesti naše civilizacije!

Nažalost jedan od mojih najgorih strahova u ovoj pandemiji se ostvaruje. Agresivno nametanje ovog jednog cjepiva rezultiralo je otporom i prema svim drugim cjepivima. To su nedavno objavili u Danskoj i u UK, a sada isto vidimo i u Hrvatskoj. Pred nama je javnozdravstvena kataklizma i morat ćemo godinama sustavno raditi kako bismo ublažili štetu koju su nam nanijeli lobisti pandemijske mafije.

U zadnje vrijeme često me nazivaju „herojem antivaksera“, ili „ikonom antivaksera“, no to ne može biti dalje od istine. Godinama se trudim educirati ljude o važnosti cijepljenja, a često sam se i javno sukobljavao s antivakserima. Međutim cijepljenje mora biti zbog zaštite zdravlja, a ne radi ostvarivanja „ciljeva cijepljenja“ koje su, na način koji tek trebaju istražiti nadležne službe, izlobirali lobisti industrije pandemije.

Vektorska i mRNA cjepiva su nova tehnologija koja nam je omogućila da velikom broju starih i rizičnih umanjimo rizik od teškog oblika bolesti. To vrlo jasno vidimo u brojnim zemljama (ono što se sada događa u Izraelu je za sada iznimka koju tek treba istražiti). Međutim cijepljenje zdrave djece, mladih i onih koji su već preboljeli COVID-19 nije moguće opravdati bilo kakvim rezultatima istraživanjima, ili podacima iz stvarnog života. Nametanje cijepljenja tim kategorijama bilo je motivirano jedino ostvarivanjem profita, a korporativna pohlepa je nažalost ova cjepiva iz spektakularnog uspjeha znanosti potvorila u najveću javnozdravstvenu katastrofu u povijesti.
https://www.liberal.hr/cijepljenje-cjepiva-djeca-hzjz-504”, napisao je Lauc.