Nije imao COVID potvrdu pa je zaposlenice gradske uprave polio benzinom: Izvadio je upaljač i prijetio da će ih zapaliti

Nije imao COVID potvrdu pa je zaposlenice gradske uprave polio benzinom: Izvadio je upaljač i prijetio da će ih zapaliti

Tri zaposlenice gradske uprave u Dormagenu kod Kölna zamolile su čovjeka da napusti zgradu jer nije imalo potvrdu za pravilo 3G (cijepljen, prebolio, ozdravio) nakon čega ih je on polio benzinom, piše Fenix Magazin.

„Zatim je izvadio upaljač i prijeteći ga držao u smjeru zaposlenica“, priopćila je u petak policija u Neusu.

Ostali su djelatnici gradske uprave Dormagena svladali muškarca i držali ga do dolaska policije. Policija je kazala da su zaposlenice dobro, ali imaju blagu iritaciju očiju i dišnih puteva, piše Fenix magazin.

Iz policije navode da je muškarac prethodno upravi dostavio dopis u kojem je azilant tražio jednokrevetnu sobu. Zatim je zamoljen da napusti zgradu, nakon čega je izvadio plastičnu bocu s benzinom.

Muškarac je izlio oko litre benzina. Policija je 28-godišnjaka prevezla na psihijatrijsku ustanovu. Uzet mu je uzorak krvi zbog sumnje na drogu, piše Fenix magazin.

Policija ne navodi identitet 28-godišnjaka kao ni detaljnije informacije o slučaju, prenosi RTL.