Severina konačno progovorila o navodnoj vezi sa srpskim producentom: ‘Prijatelji su mi javili što se piše…‘

Severina konačno progovorila o navodnoj vezi sa srpskim producentom: ‘Prijatelji su mi javili što se piše…‘

Već se neko vrijeme šuška o ljubavnoj vezi pjevačice Severine i njezina producenta Filipa Miletića

Već se neko vrijeme šuška o ljubavnoj vezi pjevačice Severine i srpskog producenta Filipa Miletića, a povod šuškanjima bile su njihove zajedničke fotografije koje je Seve objavila na društvenim mrežama.

No, sada je stala na kraj svim nagađanjima.

“Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo. Jednostavno ne čitam novine već dugo, nego mi jave prijatelji što pišu i onda kad smo vidjeli naslov kao ‘Kako dalje’, onda smo se smijali, jer ono, završili smo ploču i sad ćemo prekinuti… Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to potaknuo, ali to je toliko pogrešno plasirano. Uopće me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo”, rekla je Severina u intervjuu za portal Klix.ba.

Otkrila je i koji su joj planovi za predstojeće blagdane. “Aleksandar će provesti Božić sa mnom, imamo predivne zimske praznike i mama mi je tu. Bit ćemo kod mene u Zagrebu, a onda otići nekoliko dana na Plitvice pa u Crnu Goru za doček Nove godine”, otkriva pjevačica.

Nedavno je završila i snimanje albuma, a sa svojim ga je suradnicima proslavila na zajedničkom ručku.

“Za vrijeme pandemije svi smo bili nekako pali, ali sam srećom imala super prijatelje koji su me tjerali da idem u studio. Doslovno smo snimali do neki dan i sretna sam i zadovoljna jer se uvijek tako usput događaju promjene koje ne očekuješ, ali koje su super za ploču. Vjerujem da smo napravili odličan pop album”, rekla je Severina, koja je također otkrila da joj je oduvijek bila velika želja studirati u Sarajevu.

“Jedina mi je želja bila u stvari da studiram u Sarajevu i onda kako je tad bio rat i sve, i ja sam već rano počela pjevati, čim sam završila srednju školu, tako da mi se ta želja nije ostvarila”, priznala je Seve za Klix.ba.

Dodala je i da se veseli što je ponovno u Sarajevu, gdje ima i svoju omiljenu ćevabdžinicu Peticu, u kojoj je 2008. godine promovirala svoj album “Zdravo Marijo”. Vlasnica ćevabdžinice rođena je na isti datum kad i njezin sin Aleksandar, a kad je Severina rodila, ona joj je poslala poklon.

“Postoji i jedna anegdota. Jednom prilikom bili smo u Petici s Lošom i ekipom i ja sam bila na telefonu. U tom me trenutku osoblje pitalo: ‘Koliko ćete ćevapa?’ Ja tad nisam znala da postoji pet i deset pa sam rekla: ‘Molim vas šest.’ Kad sam prošli put došla, odmah me dočekalo 10 ćevapa i bila sam jako sretna jer poznajem i vlasnicu, koja je rođena na datum mog sina”, prisjetila se Severina. Prenosi Jutarnji list