Beljak Plenkoviću: Zbog Njonje Jandroković prijavio prijetnju policiji; Poznato je da mene pola države zove Pajser, ali…

Beljak Plenkoviću: Zbog Njonje Jandroković prijavio prijetnju policiji; Poznato je da mene pola države zove Pajser, ali…

HSS-ov Krešo Beljak je premijera Andreja Plenkovića na aktualcu u saboru pitao zna li da je Gordan Jandroković ljetos počinio dva kaznena djela za koje su predviđene zatvorske kazne. Beljak je rekao da je osoba u telefonskom razgovoru Jandrokovića nazvala Njonjo, a da je ovaj iskoristio svoj utjecaj i osobu prijavio za prijetnju.

“Jandroković ga je sasuo salvom uvreda, to možda nije kazneno djelo. Taj vaš simpatizer je dobio poziv iz policije zbog kaznenog djela prijetnje. To je lažno prijavljivanje kaznenog djela i kazneno djelo trgovanja utjecajem”, rekao je Beljak.

Premijer je odgovorio: “Gospodine Beljak, nije mi poznato. Kakvo je ovo pitanje za aktualni sat. Sve nešto vezano za Hvar. Da ne znam kako kreativan budem, ne znam kako da vam na ovo odgovorim. Za razliku od vas ja sam ok. Naići će HSS na desni centar, kad tad”, poručio je premijer Beljaku.

“Ja sam jako ok. Nisam ni očekivao da znate. Niste upoznati s detaljima, ali ja znam”, rekao je Beljak.

“Osoba je naivno oslovila s Njonjo bez da ga uvrijedi. Osoba nije mislila da je to prijetnja. Poznato je da mene pola države zove Pajser, ali mi nadimke ne smatramo prijetnjom osim gospodina Jadrokovića, prenosi dnevnik.hr.